Danish Cricket Yearbook 2009

I 45 I DANSK CRICKET ÅRSSKRIFT 20 09 ■ Af Søren Nissen Inde-cricket er et spil for de unge Svanholm og Herning vindere øst og vest Det viste sig i finalen ved de sjællandske indemesterska- ber, der afholdtes i den udmærket egnede Tjørnehøjhal i Brøndby. Finalestævnet havde som sædvanlig samlet en stor fanskare. Der var langt flere tilskuere end til kampene udendørs. De levede dejligt med i stævnet, der havde Jayarangan – helt fra Sverige – som ene-dommer. Han fik masser af at gøre, men alt blev afviklet i den bedste ånd. Svanholm vandt for første gang i mange år og det med stævnets langt yngste hold. Finalen stod mellem indendørsspecialisterne fra Alberts- lund og Svanholm. Albertslund havde et kasteangreb, der var virkelig svært at gøre noget ved, men glimrende markspil med indstik lige i gærdet tog livet af fire alberts- lundere og kun en sidste gærdestand mellem Zayyad Bin Saed (29x) og Shahid Ahmed (23) gjorde totalen konkur- rencedygtig. Men 88 er sjældent nok indendørs og Svanholm passe- rede for tre gærder i den 10 over. Albertslund præsterede hele 155 mod Glostrup i den ene semifinale og det var rigeligt. I den anden gjorde Ishøj II god modstand mod Svanholm og en sidste over, der indbragte holdet 19 mod Svanholms Sair Anjum, var ikke langt fra at bringe dem i mål. Ishøj II var kommet til finalestævnet efter at have vundet et finalestævne i pulje B i Hvidovres hal Frydenhøjhallen. De jyske mesterskaber afvikledes i Herning Sportscenter. Herning havde delt sit hold op i en ung og lidt ældre gruppe og den unge – kaldet Herning II vandt både me- sterskabsstævnet og et indledende kvalifikationsstævne. DCF fik på sin hjemmeside udråbt Herning II som jysk me- ster efter kvalifikationsstævnet, men blev reddet af, at Herning II også vandt selve mesterskabet. Resultaterne i øst: SEMIFINALER: Svanholm 130/4 (Zishan Shah 33x, Taha Ahmed 27x, Hamid Shah 27) over Ishøj II 122/3 (Adnan Elahi 26x, Ali Akhtar 32x, Iqrar Ul- Haaq 20). Albertslund 155/1 (Nasar Malik 22x, Mohammed Atif 24, Zayyad Bin Saeed 20x, Jaffar Butt 21x) over Glostrup 112 (Shahzad Ahmed 24, Aftab Ahmed 24x, Michael Jeppesen 22) FINALE: Svanholm 89/3 (Zishan Shah 22x, Taha Ahmed 21x, Hamid Shah 21x) over Albertslund 88 (Zayyad Bin Saed 29x, Sha- keel Ahmed 23) Senior turneringerne Svanholms vindere