Danish Cricket Yearbook 2010

U-14 festival ■ Af Søren Nissen DCF holdt – i samarbejde med Svanholm på Svanholm Park over tre dage (5 kampe til hvert hold) – sin U-14 festival, der i år havde deltagelse af Peniciuk fra Skotland, Luxemburg og et øst- og et vesthold fra Danmark De skot- ske gæster vandt turneringen efter finalesejr over deres luxemburgske modstandere. Vestholdet placerede sig på 3. pladsen efter en dramatisk kamp mod Østdanmark. 30- overs kampen endte fuld- stændigt lige – 156 for 6 gærder til begge hold – og der blev dekreteret kastekonkurrence. 11 spillere fra hvert hold kastede og det blev 2-2. Så gjaldt det sudden death – og en af turneringerings mindste spillere klarede sagerne for vestholdet. Turneringen havde det skønneste vejr, men blev skæm- met af nogle desværre lidt for eller meget for gamle mod- standere. Til 2011 har DCF inviteret en lang række lande til dette årlige sommertræf. Kommer de alle, bliver det det største arrangement nogenside i Danmark I 26 I DANSK CRICKET ÅRSSKRIFT 20 10