Danish Cricket Yearbook 2019

n Af Lars Hansen Skanderborg blev vinder af T20 turneringen og tabte ikke en eneste kamp på vejen mod titlen. Man fristes næsten til at sige, at der heller ikke var spænding i nogen af deres kampe. Holdet vandt overbevisende hele vejen igennem. Skanderborg har derved kvalificeret sig til ECL-turnerin- gen i La Manga, Spanien, hvor Svanholm deltog i 2019. Finalen mod Svanholm var ingen undtagelse, idet Skan- derborg kun mistede 2 gærder for at passere Svanholms indledende score på 109/10. I finalestævnet var Monty Singh og Michael Pedersen suveræne gærdespillere. Svanholm vandt overbevisende Serie 1 Øst, hvor Ishøj og KB sloges om 2. pladsen og dermed retten til at deltage i finalestævnet. Dette faldt ud til Ishøjs fordel. Albertslund endte sidst og var nok ikke på dette tidspunkt klar til at spille mod de bedre hold. Hamid Shah (Svanholm) havde både den største halvleg (95x) og bedste kasteresultat (5/17). Begge gange var modstanderen Albertslund. Skanderborg vandt Serie 1 Vest, hvor sidste spilleom- gang desværre regnede væk. De tre øvrige hold Esbjerg, Herning og Husum skiftedes til at vinde over hinanden. Magnus Kristensen (Esbjerg) stod for den største halvleg (97x mod Herning), mens Aqeel Amjad (Skanderborg) var bedst med bolden (5/2 mod Esbjerg). Svanholm II vandt Serie 2 Øst i overlegen stil. I den af- gørende kamp mod Hvidovre var der tale om klassefor- skel, idet holdet vandt med næsten 100 points. Hvidovre klarede sig overraskende godt i de andre kampe, og der var på dette tidspunkt ikke rigtigt tegn på, at Soranerne skulle blive den store overraskelse i 1. Division, da holdet endte midt i T20-rækken. Nørrebro viste svaghedstegn og vandt kun en enkelt T20-kamp. Viborg var et stærkt hold i Serie 2 Vest og vandt rækken uden problemer foran Fyn. Den nye klub Ikast/Brande klarede sig pænt, mens Aarhus, Sønderborg og Esbjerg II endte på de nederste pladser. Bella vandt Serie 3 Øst lige for næsen af Albertslund II. En række hvor der blev vundet og tabt i en blandet landhan- del mellem klubberne. DCF-formand Umair Butt havde det bedste kasteresultat (4/8 mod Køge). Svanholm kan hænge endnu et diplom op i klubhuset, idet Svanholm III vandt Serie 4 Øst. Frem II vandt Serie 5 Øst i en række, hvor der var en del kampe, som ikke blev afviklet. T20 Skanderborgs T20 vindere DCF-formand Umair Butt overrækker T20-pokalen til Skanderborgs anfører Michael Pedersen I 7 I DANSK CRICKET ÅRSSKRIFT 20 19